Leskaroski – Real Estate & Consulting organizuje novi vebinar o nekretninama, a tema predavanja je “Primorje ili planina – gde investirati?”.

Seminar se sastoji iz dva dela, prvi deo je posvećen trenutnom razvoju tržišta nekretnina na primorju u regionu (primeri Hrvatske i Crne Gore) i na planinama u Srbiji, dok ćemo u drugom delu predavanja porediti na praktičnim primerima odabrane komparative investicionih nekretnina. Prolazićemo kroz konkretne primere nekretnina na primorju i na planinama, finansijsku kalkulaciju tih nepokretnosti, predstavićemo relevantne izvore za pretragu nepokretnosti, kao i dva načina na koja možete da dođete do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu.

Teme vebinara

Ovaj vebinar je namenjen kako svima vama koji razmišljate o kupovini nekretnine sopstvenim novcem, tako i onima koji žele da kupe nekretninu iz kreditnih sredstava.

Teme koje ćemo pokriti na vebinaru su sledeće:

 1. Tržište nekretnina na primorju i na planinama: sličnosti i razlike
 2. Lokalne cene nepokretnosti
 3. Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine na ovim lokacijama
 4. Finansijska kalkulacija isplativosti odabranih nekretnina
 5. Dva načina za dolazak do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu

Događaj ćemo održati u potpunosti onlajn 19. jula 2023. godine, a početak je planiran u 18:30 sati po srednjoevropskom vremenu.

Agenda:

18:30 – 18:50 | Tržište nekretnina na primorju i na planinama: sličnosti i razlike

18:50 – 19:30 | Lokalne cene nepokretnosti

19:30 – 19:45 | Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine nekretnine na ovim lokacijama

19:45 – 19:55 | Pauza

19:55 – 20:30 | Finansijska kalkulacija isplativosti odabranih nekretnina

20:30 – 20:45 | Dva načina za dolazak do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu

20:45 – 21:00 | Pitanja i odgovori


Cena vebinara je 5.750,00 dinara. Broj učesnika je ograničen.

Za učesnike koji nisu u mogućnosti da prisustvuju vebinaru uživo, obezbedićemo snimak predavanja.

Molimo Vas da popunite formu ispod i prijavite se na listu čekanja. Kontaktiraćemo Vas za naredne korake u roku od 24 sata na imejl naveden u formularu.

  Hvala Vam na interesovanju za naše vebinare.

  Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete Vašu saglasnost sa našim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

  _____________________________

  Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.