Leskaroski – Real Estate & Consulting organizuje novi vebinar o nekretninama, a tema predavanja je “Grčka, Italija ili Španija – gde kupiti nekretninu do 100.000€”?

Seminar se sastoji iz dva dela, prvi deo je posvećen trenutnom razvoju tržišta nekretnina u Grčkoj, Italiji i Španiji, lokalnom razvoju cena nepokretnosti, dok ćemo u drugom delu predavanja govoriti o odabranim gradovima i mestima u kojima možete kupiti održavanu ili novu rezidencijalnu nepokretnost sa cenom do 100.000€. Prolazićemo kroz konkretne primere nekretnina u okviru pomenute cene, predstavićemo relevantne izvore za pretragu nepokretnosti, kao i dva načina na koja možete da dođete do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu.

Teme vebinara

Ovaj vebinar je namenjen kako svima vama koji razmišljate o kupovini nekretnine sopstvenim novcem, tako i onima koji žele da kupe nekretninu iz kreditnih sredstava.

Teme koje ćemo pokriti na vebinaru su sledeće:

 1. Tržište nekretnina u Grčkoj, Italiji i Španiji – sličnosti i razlike
 2. Lokalne cene nepokretnosti
 3. Na šta posebno obratiti pažnju prilikom kupovine nekretnine u inostranstvu
 4. Gradovi i mesta sa cenama rezidencijalnih nekretnina do 100.000€
 5. Dva načina za dolazak do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu

Događaj ćemo održati u potpunosti onlajn 24. maja 2023. godine, a početak je planiran u 18:30 sati po srednjoevropskom vremenu.

Agenda:

18:30 – 18:50 | Tržište nekretnina u Grčkoj, Italiji i Španiji – sličnosti i razlike

18:50 – 19:30 | Lokalne cene nepokretnosti

19:30 – 19:45 | Na šta posebno obratiti pažnju prilikom kupovine nekretnine u inostranstvu

19:45 – 19:55 | Pauza

19:55 – 20:25 | Gradovi i mesta sa cenama rezidencijalnih nekretnina do 100.000€

20:25 – 20:45 | Dva načina za dolazak do kredita za kupovinu nekretnine u inostranstvu

20:45 – 21:00 | Pitanja i odgovori

Cena vebinara je 5.750,00 dinara. Broj učesnika je ograničen. Molimo Vas da popunite formu ispod i prijavite se na listu čekanja.

Kontaktiraćemo Vas za naredne korake u roku od 24 sata na imejl naveden u formularu.

Hvala Vam na interesovanju za naše vebinare.

  Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete Vašu saglasnost sa našim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

  _____________________________

  Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.