Leskaroski – Real Estate & Consulting organizuje novi onlajn seminar o nekretninama, a tema predavanja je “Da li kupiti nekretninu u 2023. godini”?

Seminar se sastoji iz dva dela, prvi deo je posvećen trenutnom razvoju tržišta nekretnina u Srbiji, cenama nepokretnosti i trendovima kamatnih stopa u 2023. godini, dok ćemo u drugom delu predavanja govoriti o odluci o kupovini nekretnine u 2023. godini, uporediti keš i kupovinu nekretnine iz kredita kroz konkretne primere, ali i predstaviti načine na koje možete vršiti pozitivni uticaj na ratu Vašeg kredita.

Teme ovog seminara biće sledeće:

Ovaj seminar je namenjen kako svima vama koji razmišljate o kupovini nekretnine sopstvenim novcem, tako i onima koji žele da kupe nekretninu iz kreditnih sredstava.

  1. Da li su dalji rast cena i pad građevinske aktivnosti očekivani u 2023. godini?
  2. Cene nepokretnosti vs. kamatne stope: šta očekuju banke
  3. Kupovina nekretnine u 2023. godini: šta me čeka od prepreka i kako ih prevazići?
  4. Benefiti i mane keš i kreditne kupovine nekretnine u 2023. godini: konkretan primer
  5. Kako izvršiti pozitivni uticaj na ratu stambenog kredita (fiskna i varijabilna kamatna stopa)

Događaj ćemo održati u potpunosti onlajn 28. februara 2023. godine, a početak je planiran u 18:30 sati po srednjoevropskom vremenu.

Agenda:

18:30 – 18:50 | Da li su dalji rast cena i pad građevinske aktivnosti očekivani u 2023. godini?

18:50 – 19:10 | Cene nepokretnosti vs. kamatne stope: šta očekuju banke

19:10 – 19:40 | Kupovina nekretnine u 2023. godini: šta me čeka od prepreka i kako ih prevazići?

19:40 – 19:50 | Pauza

19:50 – 20:15 | Benefiti i mane keš i kreditne kupovine nekretnine u 2023. godini: konkretan primer

20:15 – 20:45 | Kako izvršiti pozitivni uticaj na ratu stambenog kredita (fiksna i varijabilna kamatna stopa)

20:45 – 21:00 | Pitanja i odgovori

Cena seminara je 69€ po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Molimo Vas da popunite formu ispod i prijavite se na listu čekanja.

Kontaktiraćemo Vas za naredne korake u roku od 24 sata na imejl naveden u formularu.

Hvala Vam na interesovanju za naše seminare.

    _____________________________

    Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.