Leskaroski – Real Estate & Consulting organizuje novu radionicu uz predavanje o novim investicionim trendovima na tržištu, a koji će Vam sigurno pomoći da donesete bolju odluku o kupovini nekretnine za sebe ili investiciono u narednim godinama.

Ova radionica je namenjena kako svima vama koji razmišljate o kupovini nekretnine za sebe, tako i onima koji žele da investiraju novac radi izdavanja nekretnine i ostvarenja konkretne zarade.

Teme ove radionice i našeg predavanja biće:

  1. Šta nas čeka na tržištu nekretnina 2023. godine
  2. Inflacija i nekretnine: gde su šanse za uštedu u okruženju rastućih cena
  3. Kako “savladati” rastuće kamatne stope i kada će se završiti ovaj tržišni ciklus
  4. Koje nekretnine će biti lukrativne u naredne tri godine
  5. Kako postaviti bolju finansijsku projekciju isplativosti i čega se paziti na tržištu

Događaj ćemo održati u potpunosti onlajn 23. novembra 2022. godine, a početak je planiran u 18:30 sati po srednjeevropskom vremenu.

Agenda:

18:30 – 18:50 | Šta nas čeka na tržištu nekretnina 2023. godine

18:50 – 19:30 | Inflacija i nekretnine: gde su šanse za uštedu u okruženju rastućih cena, kako “savladati” rastuće kamatne stope i kada će se završiti ovaj tržišni ciklus

19:30 – 19:40 | Pauza

19:40 – 20:30 | Radionica: koje nekretnine će biti lukrativne u naredne tri godine, kako postaviti bolju finansijsku projekciju njihove isplativosti i čega se paziti na tržištu

20:30 – 21:00 | Pitanja i odgovori

Cena radionice i predavanja je 49€ po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Molimo Vas da popunite formu ispod i prijavite se na listu čekanja.

Kontaktiraćemo Vas za naredne korake u roku od 24 sata na imejl naveden u formularu.

Hvala Vam na interesovanju za naša predavanja i radionice.

    _____________________________

    Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.