Leskaroski – Real Estate & Consulting vam otvara novu uslugu samo u avgustu 2023. godine.

Želimo da vam ponudimo jedinstvenu mogućnost da saznate kako možete da precizno izračunate isplativost vaših nekretnina, na koji način možete da konstantno gradite dodatni novac za investiranje, kao i koji je značaj “zdravog duga” za vaše investicije.

Dodatno, saznaćete kako da pravilno isplanirate dužinu trajanja kredita i tip kreditiranja za vaše potrebe, šta banke primarno gledaju prilikom pozajmljivanja i zašto su kamata i valuta od izuzetnog značaja za planiranje vaših investicija u nekretnine.

Sve pomenuto biće vam objašnjeno kroz unikatno kreirane video materijale sa naše strane, kao i alate za vođenje portfolija i kalkulaciju isplativosti, amortizaciju kredita i dodatne finansijske kalkulatore.

I ne samo to.

Šta sve obuhvata ova ponuda?

Navešćemo samo neke od primera šta ovom ponudom dobijate:

1. Blizu 3 sata unikatnog video materijala o investiranju u nekretnine
2. Alat za kalkulaciju isplativosti investicija
3. Kalkulatore za vođenje ličnog portfolija
4. Kalkulator za amortizaciju stambenih i hipotekarnih kredita
5. Najbolje izvore informacija u vezi sa nekretninama i investicijama
6. Snimak mog predavanja o kupovini nekretnine u Grčkoj, Italiji i Španiji iz maja 2023. godine
7. Bonus video o kalkulaciji isplativosti ulaganja u deonice i crowd real estate projekte

Zašto je ova ponuda značajna za vas i šta vam donosi:

1. Projekciju isplativosti konkretne nekretnine koja vas zanima
2. Bez odlaska u banku možete izračunati okvirni plan otplate i ratu vašeg kredita tokom celog perioda otplate
3. Mogućnost da vodite vaše investicije i lični portfolio kroz mesečnu aktuelizaciju podataka u vašoj automatizovanoj tabeli
4. Detaljnu analizu tržišta tri mediteranske države, uključujući lokalne zakone, poreze i mogućnosti za kupovinu nekretnine za državljane Srbije
5. Kredibilne dodatne izvore na osnovu kojih ćete doneti bolju odluku u vezi sa kupovinom nekretnine


Cena celog paketa je 199€, umesto regularne cene usluge od 349€.

Ponuda važi do petka, 04. avgusta u podne.

Molimo Vas da popunite formu ispod i prijavite se na listu čekanja. Kontaktiraćemo Vas za naredne korake u roku od 24 sata na imejl naveden u formularu.

    Hvala Vam na interesovanju za naše usluge.

    Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete Vašu saglasnost sa našim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

    _____________________________

    Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.