Hvala Vam na poverenju.

Konsultantska agencija Leskaroski – Real Estate & Consulting svakog meseca priprema detaljni prikaz informacija sa tržišta nekretnina.

Od sada, najinteresantnije podatke iz našeg internog prikaza delićemo sa Vama u kratkom formatu kroz imejl jednom mesečno.

Sigurni smo da će Vam naš tržišni digest doneti jasniji uvid u trendove na tržištu nekretnina i to ne samo na lokalnom, već i na globalnom nivou.

Pojedini primeri podataka koje ćemo deliti sa Vama kroz imejlove biće predstavljanje interesantnih projekata rezidencijalne novogradnje na tržištu Srbije, zanimljivi projekti drugih klasa nekretnina poput kuća, vikendica, novih poslovnih i kancelarijskih prostora, zatim kretanje tržišta nepokretnosti, tumačenje najnovijih finansijskih indikatora koji utiču na kretanje cena nekretnina, kao i predstavljanje nama interesantnih lokacija van naše zemlje na kojima srpski državljani mogu slobodno da kupe nepokretnosti.

Očekujte uskoro prvi imejl od nas.

Do sledećeg čitanja.

_____________________________

Ovo nije zvanična ponuda i ponude će biti kreirane isključivo u skladu sa profesionalnim standardima firme i važećim zakonima Republike Srbije. Informacije na sajtu sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na tržištu, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Prethodna tržišna kretanja nisu garancija budućih rezultata. Podaci predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet za prodaju ili kupovinu. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre donošenja investicionone odluke. Mi ne garantujemo da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih materijala, kao ni to da su preneseni uživo sa tržišta. Investicije podrazumevaju rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu. Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.