Molimo Vas da optimizator troškova koristite prema priloženom uputstvu iz dokumenta.

U prvu kolonu dokumenta treba da unosite varijabilne troškove na dnevnoj bazi. Na početku meseca odredite jedan dan kada radite presek mesečnog stanja iz prethodnog meseca.

Naš savet je da optimizator držite blizu ulaznih vrata Vašeg doma kako bi postao deo Vaše i svakodnevice Vaših ukućana.

Na taj način će Vas uvek podsećati da troškove unesete odmah prilikom ulaska u kuću. Ova pozicija optimizatora troškova u Vašem domu je ključna karakteristika optimizatora jer nijedna mobilna aplikacija ili Excel tabela nije mogla da zameni ovako jednostavno-moćan pristup našeg alata. Glavna razlika je upravo to što ovaj jednostavni optimizator na vidnom mestu u Vašem domu postaje deo rutine ukućana, u čemu svi drugi alati za vođenje troškova omanu već u početku.

Na ovaj alat gledajte kao na bazični korak u konsolidaciji Vaših finansija, a ne kao na obavezu za štednju. Optimizator troškova je “merač brzine” Vašeg kućnog budžeta.

Iz ličnog i iskustva naših klijenata možemo da Vam garantujemo da ćete uz pomoć ovog alata uštedeti hiljade evra na godišnjem nivou, naravno, u zavisnosti od Vaših primanja i troškova.

Podaci uneseni u dokument su informativnog karaktera kako bi Vam olakšali popunjavanje fajla prilikom unosa podataka prvi put. Optimizator troškova možete preuzeti klikom na link ispod.

Dopada Vam se naš alat za vođenje troškova?

Optimizator troškova je samo jedan od alata koje koristimo u radu sa klijentima, budući da je zdrava štednja prvi korak ka uspešnim investicijama. Tokom našeg investicionog programa sa klijentima radimo na razvoju investicija kroz investicione strategije, postavljamo konkretne korake koje bi trebalo da sledite u investicijama, uključujući i korišćenje mnogih naprednih alata za Vaša ulaganja poput kalkulatora za isplativost svake od vrsti imovine i naših sistema za portfolio menadžment.

Ukoliko želite da budete uspešni u Vašim ulaganjima i naučite veštine potrebne za investiranje, zakažite besplatnu konsultaciju sa nama jer Vam naš investicioni program u tome može pomoći. U pomenuti program smo uneli celokupno naše višegodišnje lično i ekspertsko iskustvo u investicijama.

Odaberite datum i vreme koji Vam najviše odgovaraju za besplatan konsalting poziv